Flanco a închiriat 5.000 metri pătraţi în centrul logistic H.Essers din Bucureşti

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 10 septembrie 2014 84 afişări

Retailerul electroIT Flanco a închiriat o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi în centrul logistic H.Essers din Bucureşti, ceea ce va conduce la o scădere a timpului de aprovizionare a magazinelor la maximum 24 de ore, a anunţat compania.

"Am ales să lucrăm cu cei de la H.Essers pentru rapiditatea şi acurateţea identificării produselor în depozit şi precizia în respectarea termenelor de livrare. În plus, am reuşit să eficientizăm cheltuielile, printr-o reducere cu 15% a costurilor de distribuţie şi depozitare, ceea ce la final se va reflecta inclusiv în preţuri mai bune pentru clienţii noştri", a declarat Cătălin Cîrnaru, supply chain manager al Flanco.

Flanco va depozita în noul spaţiu peste 1,6 milioane metri cubi de produse anual.

Reţeaua Flanco numără 82 de magazine.

Compania belgiană de logistică H.Essers a dezvoltat în apropiere de autostrada A1 spaţii logistice în suprafaţă de 30.000 metri pătraţi.

H.Essers este o afacere de familie înfiinţată în 1928, activă în Europa, care asigură servicii de transport personalizat şi integrat şi soluţii logistice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FLANCO RETAIL,
DEPOZIT,
/actualitate/flanco-a-inchiriat-5-000-metri-patrati-in-centrul-logistic-h-essers-din-bucuresti-13245795
13245795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.