Flacăra democraţiei se întoarce cu scântei

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 07 iulie 2013 60 afişări

Fundaţia Mişcarea Populară, a consilierilor lui Traian Băsescu, reface accelerat drumul ratat în primăvară de Partidul Popular al lui Costel Caraş: a anunţat că se va transforma în partid cu gândul de a participa la alegerile europarlamentare, dă zor să-şi constituie filiale în ţară şi, ca următor pas logic, va începe atragerea din PDL şi din alte partide a oamenilor de dreapta "adevăraţi".

Flacăra democraţiei se întoarce cu scântei

Adrian Papahagi, unul dintre liderii manifestaţiilor pro-Băsescu cu "flacăra democraţiei" din vara trecută, şi-a dat demisia din PDL anunţând că "singurul lider legitim al dreptei este Traian Băsescu", ceea ce era oricum vizibil, măcar din faptul că acesta a participat la întâlnirea între fondatorii Mişcării şi liderii filialelor din judeţe, ţinută la Vila Lac 1.

În ce o priveşte pe Elena Udrea, văzută în primăvară ca potenţial lider al popularilor, ea anunţase încă pe atunci că s-ar înscrie în MP dacă s-ar transforma în partid, dar nu ca gest ostil faţă de PDL, cu care aprecia că viitorul partid MP ar urma să coopereze. O despărţire în termeni ostili a avut, în schimb, Cristian Preda, care a fost suspendat din PDL pe şase luni pentru criticile constante aduse conducerii partidului şi care, ca atare, şi-a anunţat colegii că "ne despărţim şi că va dura mai mult de şase luni până să ne regăsim".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/flacara-democratiei-se-intoarce-cu-scantei-11103278
11103278
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.