Fiul unui fost primar din Arad l-a călcat intenţionat cu maşina pe un poliţist local care l-a amendat

Postat la 04 februarie 2018 301 afişări

Scandal şi mulţi nervi la Piaţa Mihai Viteazul din Arad acolo unde de la o parcare neregulamentară a automobilului s-a ajuns la mulţi nervi şi lovirea cu maşina a unui poliţist local. Şoferul nervos este Ciprian Moroşteş, fiul fostului primar al comunei Şimand, regretatul Constantin Moroşteş.

Fiul unui fost primar din Arad l-a călcat intenţionat cu maşina pe un poliţist local care l-a amendat

Victima este Radu Roşu, poliţist local, cel care iniţial îl amendase pe Ciprian Moroşteş pentru parcarea neregulamentară a automobilului. Supărat pentru faptul că a fost amendat, Ciprian Moroşteş a urcat la volan şi a accelerat maşina spre poliţistul local, lovindu-l în picior. Radu Roşu se află la Spitalul Clinic Judeţean Arad, dar nu ştim momentan cât de grav i-a fost afectat piciorul.

 

Cert este că incidentul nu a fost preluat pentru anchetare de cei de la Poliţia Rutieră, nefiind încadrat la accident rutier. Este mult mai grav. Cazul a fost preluat de cei de la Investigaţii Criminale, lui Ciprian Moroşteş fiindu-i întocmit dosar penal pentru ultraj.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.