Firma controlată de Bivolaru, deţinută de companii offshore reprezentate de soţia şi sora lui

Postat la 05 august 2013 50 afişări

Firma pe care fostul deputat Gabriel Bivolaru, reţinut pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, ar fi folosit-o în afacerile cu ţiţei este deţinută de două companii offshore, cu sediul în Cipru, reprezentate de soţia şi de fiica acestuia, potrivit unor surse judiciare.

Firma controlată de Bivolaru, deţinută de companii offshore reprezentate de soţia şi sora lui

 Sursele citate au spus că fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru controlează o societate comercială cu sediul în Năvodari, specializată în obţinerea unor produse intermediare prin prelucrarea ţiţeiului.

Societatea folosită de fostul deputat în afacerea cu ţiţei este deţinută de două companii offshore, cu sediul în Cipru, care sunt reprezentate de soţia lui Bivolaru, Ana Maria Olteanu, şi de sora acestuia, Mihaela Ene.

Potrivit datelor înregistrate la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, societatea figurează ca fiind în funcţiune, dar sub "urmărire penală".

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru MEDIAFAX, că societatea controlată de Bivolaru ar fi fost implicată în comerţ cu combustibili contrafăcuţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/firma-controlata-de-bivolaru-detinuta-de-companii-offshore-reprezentate-de-sotia-si-sora-lui-11210142
11210142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.