Firea, Grapini şi Vălean, pe locuri eligibile la europarlamentare din partea PNL-PSD

Autor: Petru Mazilu Postat la 05 aprilie 2024 69 afişări

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat despre numărul femeilor de pe listele alianţei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare. „Nu este creşterea pe care am dorit-o”, a spus şeful liberalilor. „Ne completăm unii pe alţii”, a transmis şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Firea, Grapini şi Vălean, pe locuri eligibile la europarlamentare din partea PNL-PSD

Declaraţiile au fost făcute vineri, în ziua în care alianţa a depus lista la Biroul Electoral Central.

„Avem o creştere, nu este creşterea pe care am dorit-o, s-a făcut un pas înainte, acestea au fost propunerile făcute de la filiale, de la filiale s-a ajuns la regiune. Am reuşit să avem doamne de la ambele partide pe locurile eligibile”, a declarat Nicolae Ciucă.

„PSD a venit cu mai multe doamne în Guvernul României. Ne-am completat unii pe alţi, la fel am făcut şi la europarlamentare”, a completat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Pe primele 10 poziţii ale listei comune PSD-PNL sunt Gabriela Firea, Maria Grapini şi Adina Vălean.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
ciolacu,
listă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.