Firea, despre cei care nu au mai susţinut scrisoarea din PSD: Am fost suprinsă, dar asta e viaţa

Postat la 24 septembrie 2018 114 afişări

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că a fost surprinsă de faptul că unii colegi din conducerea PSD care, deşi au semnat scrisoarea privind starea partidului, au renunţat la a mai susţine documentul în timpul şedinţei CEx al PSD.

Firea, despre cei care nu au mai susţinut scrisoarea din PSD: Am fost suprinsă, dar asta e viaţa

"Au fost 25 de semnături pe declaraţia comună privind starea PSD. La întâlnirea de dimineaţă, înaintea CEx-ului am fost 17 În şedinţă am rămas 11, pentru că a fost şi o abţinere. (...) Eu cred că, înainte de orice, trebuie să fim demni. Sunt convinsă că şi dl. preşedinte Dragnea a apreciat demnitatea celor care au dus demersul la capăt şi nu cred că a avut o impresie foarte bună faţă de cei care, din anumite motive, nu l-au mai susţinut cu fermitate. Normal că am fost suprinsă, dar asta e viaţa politică", a declarat Gabriela Firea.

Ea a mai spus că a fost important că nu a mai fost unanimitate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.