Finala de la Madrid: Halep luptă ACUM pentru recucerirea locului 1 mondial

Postat la 11 mai 2019 131 afişări

Halep şi Bertens îşi dispută, sâmbătă, finala turneului de la Madrid. Constănţeanca joacă pentru câştigarea unui prim titlu pe 2019, dar şi pentru a-şi asigura, de luni, revenirea pe prima poziţie în clasamentul mondial, având deja asigurată promovarea pe poziţia secundă.

Finala de la Madrid: Halep luptă ACUM pentru recucerirea locului 1 mondial

Aflată la a patra finală a carierei la Mutua Madrid Open - un nou record absolut pentru competiţia din capitala Spaniei, Halep se află faţă în faţă cu finalista de anul trecut. Cele două se cunosc bine, fiind la a şasea partidă directă în circuit din 2010 până în prezent, luând la rând toate suprafeţele de joc. Halep are avantaj 3-2 în faţa lui Bertens, meciurile pe zgură fiind împărţite, 1-1. Relevant este însă doar cel de-al doilea lor duel pe zgură, din 2017, din semifinala de la Roma, acolo unde Simona s-a impus în două seturi, la 5 şi la 1. Primul meci pe suprafaţa cărămizie s-a jucat în 2012, cu mult înainte ca jocul celor două să capete valenţele actuale.

În cel mai recent duel direct, în finala de la Cincinnati din 2018, olandeza de 1,82 m a salvat minge de meci şi a construit apoi o revenire impresionantă, folosindu-se de atacuri superbe de pe linia de fund a terenului, câştigând trofeul, după un 2-6, 7-6(6), 6-2.

 Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finala,
madrid,
simona halep,
mondial,
lupta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.