Filmul "Tomb Raider Începutul", lider în box office-ul românesc de weekend

Postat la 20 martie 2018 85 afişări

Filmul "Tomb Raider Începutul/ Tomb Raider" s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.149.674 de lei în primele trei zile de la lansarea în cinematografe.

Filmul "Tomb Raider Începutul", lider în box office-ul românesc de weekend

Premiera "Tomb Raider Începutul/ Tomb Raider", regizată de Roar Uthaug, despre aventuriera Lara Croft, de data aceasta interpretată de suedeza Alicia Vikander, este adusă în cinematografele româneşti de Forum Film România.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc de weekend s-a situat o altă premieră, "Prinţesa furată/ Stolen Princess", care a avut încasări de 624.494 de lei. Animaţia ucraineană, regizată de Oleg Malamuzh, prezintă povestea frumoasei prinţese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgosteşte chipeşul trubadur Ruslan, dar care este răpită de un malefic vrăjitor ce vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poţiune magică, potrivit cinemagia.ro. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prinţesă şi pentru a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia. Filmul este adus în România de Ro Image 2000.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.