Filmul "Saga Amurg: Eclipsa", marele invingator la gala MTV Movie Awards 2011

Postat la 06 iunie 2011 34 afişări

Al treilea lungmetraj al francizei "Twilight", "Saga Amurg: Eclipsa", a fost marele castigator al galei MTV Movie Awards, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, fiind recompensat cu cinci trofee, inclusiv mult ravnitul premiu pentru cel mai bun film al anului, informeaza Reuters.

Pentru al treilea an consecutiv, un lungmetraj din franciza "Twilight" a fost desemnat filmul anului. Primele doua lungmetraje din aceasta serie au fost recompensate fiecare cu cate cinci trofee MTV Movie, ambele impunandu-se inclusiv la categoria "cel mai bun film al anului". "Saga Amurg: Eclipsa", care a fost nominalizat la opt categorii de premii, a incheiat seara de duminica cu cinci MTV Movie Awards . La fel ca in 2010, Robert Pattinson si Kristen Stewart s-au impus la categoriile "cel mai bun actor", respectiv "cea mai buna actrita". Cei doi actori, despre care presa internationala a afirmat in mai multe ocazii ca ar forma un cuplu si in viata reala, au impartit si premiul pentru cel mai bun sarut. Robert Pattinson a celebrat acest trofeu intr-un mod inedit - a fugit in public si l-a sarutat pe colegul sau din distributie Taylor Lautner.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/filmul-saga-amurg-eclipsa-marele-invingator-la-gala-mtv-movie-awards-2011-8317316
8317316
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.