Filmul "Dacă aş rămâne" va avea premiera, pe 12 septembrie, în cinematografele din România - VIDEO

Autor: Bogdan Enache Postat la 07 septembrie 2014 80 afişări

Filmul "Dacă aş rămâne/ If I stay", în regia lui R.J. Cutler, cu Chloë Grace Moretz, Mireille Enos şi Liana Liberato în distribuţie, va avea premiera, pe 12 septembrie, în cinematografele din România, informează distribuitorul peliculei, Forum Film România.

"Dacă aş rămâne" prezintă povestea unei tinere care credea că decizia cea mai grea pe care ar avea-o de luat este dacă să îşi urmeze visul de deveni muzician sau dacă să plece cu iubitul său şi să îşi schimbe viaţa radical. Dar în urma unui accident de maşină, aceasta intră în comă şi îşi pierde familia.

În timpul unei "experienţe în afara corpului", fata trebuie să se hotărască dacă ar trebui să se trezească şi să îşi continue viaţa care i se schimbă în mod radical.

Actriţa Chloë Grace Moretz, care interpretează rolul principal în film, a devenit cunoscută după apariţia în pelicula "The Amityville Horror" din 2005, în regia lui Andrew Douglas, o reecranizare a filmului de groază cu acelaşi nume din 1979.

R.J. Cutler este un cineast american, documentarist, producător de televiziune şi regizor de teatru. A realizat documentare precum "The War Room", "The Perfect Candidate" şi "The World According to Dick Cheney". Prima sa peliculă, "The War Room" a primit o nominalizare la Oscar. Totodată, R.J. Cutler a fost premiat cu un Emmy şi un Peabody.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CINEMA,
PREMIERĂ,
R.J. CUTLER
/actualitate/filmul-daca-as-ramane-va-avea-premiera-pe-12-septembrie-in-cinematografele-din-romania-video-13220345
13220345
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.