Filme de Cannes si Oscar la B’ESTFEST Summer Camp 2013

Autor: Ioana Matei Postat la 02 iulie 2013 102 afişări

Dupa sase veri cu muzica, B’ESTFEST se pregateste de cea de-a şaptea ediţie în aer liber a B’ESTFEST Summer Camp, în perioada 5-7 iulie, in acelaşi B’ESTFEST Park din Tunari.Pe lânga concerte, publicul B'ESTFEST poate urmări in zona Silent Cinema o selectie inedita de productii ale genului ce cuprinde filme nominalizate la cele mai prestigioase gale ale industriei de profil.

Filme de Cannes si Oscar la B’ESTFEST Summer Camp 2013

 Peste zece filme premiate in cadrul a numeroase gale internationale precum Festivalul de Film de la Cannes, Berlin sau chiar Gala Premiilor Academiei Americane de Film (Premiile Oscar) vor rula in fiecare zi de festival.

Editia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp si include pe afis nume precum Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker, ş.a..

Urmărește Business Magazin

/actualitate/filme-de-cannes-si-oscar-la-b-estfest-summer-camp-2013-11069191
11069191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.