Filadelfia Turism, creştere cu 30% a cifrei de afaceri

Autor: Andra Stroe Postat la 10 octombrie 2018 83 afişări

Cifrele de afaceri ale Filadelfia Turism şi Ruefa Escape Travel au înregistrat în primele 6 luni ale anului 2018 o creştere de 30 % faţă de anul trecut.

Filadelfia Turism, creştere cu 30% a cifrei de afaceri

Creşterile au fost simţite şi la nivelul celorlalte companii ale grupului cu activităţi în domeniile transportului de pasageri, transportului de marfă, şi asigurări. Astfel, în primele 6 luni ale anului 2018 creşterile la nivel de grup au fost următoarele: Poşta Tabita Tour (25%), Tabita Tour (8.5%) şi Filadelfia International Logistics (14%).

Strategia Filadelfia Turism pentru anul 2019 are în vedere creşterea continuă a pieţei şi se bazează pe eficientizare şi consolidarea echipei şi a serviciilor oferite. În acest context pentru anul 2019, se estimează o creştere de minim 40% faţă de anul 2018.

Având în vedere faptul că destinaţiile exotice sunt tot mai căutate de la an la an, pentru 2018, un success real l-au avut pachetele de vacanţă Thailanda – Phuket cu zbor din Cluj-Napoca, lansate pentru prima dată pe piaţa turismului din România de Filadelfia Turism. Astfel, şi pachetele de toamnă pentru această destinaţie s-au rezervat în proporţie de 80%. Conform vânzărilor înregistrate, alte destinaţii exotice foarte cerute pentru 2018 au fost: Republica Dominicană, Mexic, Maldive şi Bali. În topul celor mai vândute destinaţii s-au aflat şi: Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania (Costa Brava) şi Egiptul.

Trendul pentru 2019, în materie de destinaţii, va fi similar cu cel al anului curent, cererea pentru destinaţiile exotice precum Thailanda şi Maldive, fiind în creştere.

Ruefa Escape Travel a fost printre primele agenţii de turism, care a adus pe piaţa românească produsele principalilor tour operatori germani şi continuă să fie în continuare unul dintre principalii furnizori pentru această categorie de produse turistice. Ruefa Escape Travel a fost preluată de Filadelfia Group în 2016 şi are 10 ani de experienţă pe piaţa de turism.

Înfiinţată în 2016, Filadelfia Turism are peste 30 de agenţii în România şi este precursorul tour operatorului Filadelfia Go. Compania Filadelfia Turism oferă toată gama de produse turistice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
crestere,
destinatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.