Fenomen ciudat in România. In vremurile in care medicii şi asistentele sunt consideraţi adevăraţi eroi de majoritatea oamenilor, ajung să fie dispreţuiti de vecini

Postat la 05 aprilie 2020 236 afişări

Fenomen ciudat in România. In vremurile in care medicii şi asistentele sunt consideraţi adevăraţi eroi de majoritatea oamenilor, ajung să fie dispreţuiti de vecini

Unele cadre medicale din Ploieşti au ajuns să fie dispreţuite de vecini din cauza faptului că intră în contact cu pacienţi cu COVID-19. Pe scara unui bloc din municipiu a fost lipit, de exemplu, un afiş prin care femeia de serviciu este avertizată să facă „o dezinfecţie serioasă”.

În plună epidemie de coronavirus, cadrele medicale au ajuns să trăiască o adevărată dramă.

Pe scara unui bloc din zona de Vest a Ploieştiului şi în care locuieşte un asistent medical a fost lipit un afiş. Femeia de serviciu este avertizată să facă o dezinfecţie serioasă, să dea cu clor pe jos, “liftul spălat interior şi exterior, laterale, butoane cu clor”, întrucât „riscăm contaminare cu virus, sunt oameni care lucrează la Spitalul Judeţean”.

Acesta nu este singurul caz. Sub protecţia anonimatului, o asistentă medicală de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că „ne huleşte lumea”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
ploiesti,
avertizare,
ciudat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.