Fenomen BIZAR: Ţara în care oamenii merg de bună voie la ÎNCHISOARE şi plătesc pentru asta! Este incredibil ce se întâmplă după ce deţinuţii ajung în celule

Postat la 28 noiembrie 2018 197 afişări

Majoritatea oamenilor încearcă să nu ajungă în închisoare. Pentru mulţi cetăţeni din Coreea de Sud, însă, o închisoare falsă este locul în care încearcă să scape de viaţa de zi cu zi.

Fenomen BIZAR: Ţara în care oamenii merg de bună voie la ÎNCHISOARE şi plătesc pentru asta! Este incredibil ce se întâmplă după ce deţinuţii ajung în celule

„Această închisoare îmi oferă sentimentul libertăţii”, a declarat Park Hye-ri, în vârstă de 28 de ani, pentru Reuters. El este unul dintre clienţii închisorii false. O zi petrecută într-o celulă din această instituţie privată de „detenţie” costă 90 de dolari.

 

Deschisă în 2013, „închisoarea” Prison Inside Me a găzduit mai mult de 2.000 de persoane. Mulţi dintre clienţi sunt angajaţi stresaţi din birouri.

 

Regulile închisorii sunt stricte. Clienţii nu au voie să discute cu alţi „prizonieri” şi trebuie să predea telefoanele mobile şi ceasurile. Înainte de a intra în celule, deţinutul primeşte o uniformă albastră, un covoraş de yoga, un set pentru a-şi prepara ceai, un creion şi un carneţel. Dormitul se face direct pe podea, iar în fiecare celulă se găseşte o mică toaletă, dar nu şi o oglindă. Hrana primită de clienţi este simplă: cartofi dulci şi shake de banane seara şi terci de orez dimineaţa.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inchisoare,
falsificare,
oameni,
viata,
business

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.