Fenechiu despre faptul că preşedintele Băsescu a ales o cursă Alitalia: S-o fi enervat

Postat la 19 martie 2013 21 afişări

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat marţi că nu ştie de ce preşedintele Traian Băsescu a folosit cursa Alitalia pentru deplasarea la Roma, precizând că acesta poate utiliza în continuare aeronava Tarom.

"Nu ştiu, s-o fi enervat", a spus Fenechiu, întrebat fiind de un jurnalist de ce preşedintele a folosit o cursă Alitalia şi a refuzat compania de stat.

Fenechiu a afirmat că el, ca ministru, nu poate decide scoaterea la vânzare a aeronavei Tarom, ci doar să facă o propunere în acest sens.

Pe de altă parte, aeronava se găseşte în continuare la dispoziţia preşedintelui, a adăugat ministrul.

"Cred că s-a supărat pentru că v-am spus tuturor adevărul cu privire la costurile de mentenanţă. (...) Nu înţeleg, îi e ruşine să spună că merge cu un avion a cărui mentenanţă costă şapte milioane de euro? Este preşedinte. Poate merită", a încheiat Fenechiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fenechiu,
preşedinte,
Băsescu,
Alitalia
/actualitate/fenechiu-despre-faptul-ca-presedintele-basescu-a-ales-o-cursa-alitalia-s-o-fi-enervat-10676969
10676969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.