Femeia careia i s-a facut rau la serviciu a murit

Postat la 13 martie 2010 23 afişări

Femeia careia i s-a făcut rau la serviciu si care a stat in comă profunda cateva zile a murit, sambata seara, la ora 19.45, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Popescu, purtatorul de cuvant al institutiei.

Potrivit lui Bogdan Popescu, in pofida tuturor eforturilor facute de catre medici, la ora 19.45 Ramona Cîciu a incetat din viata.

Medicul a explicat ca femeia era ventilată mecanic, iar functiile cordului erau, de asemenea, sustinute cu ajutorul aparatelor. "Desi s-au incercat multiple manevre de resuscitare si terapia specifica, Ramona Ciciu nu a mai putut fi salvata", a spus Popescu.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ramona Ciciu,
actualitate,
munca,
deces
/actualitate/femeia-careia-i-s-a-facut-rau-la-serviciu-a-murit-5743572
5743572
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.