FELICITĂRI! Românul David Măzăreanu, la numai 16 ani a devenit campionul Italiei la K1: „Eu nu pierd timpul pe internet”

Postat la 29 noiembrie 2016 182 afişări

FELICITĂRI! Românul David Măzăreanu, la numai 16 ani a devenit campionul Italiei la K1: „Eu nu pierd timpul pe internet”

La 16 ani a reuşit să devină campion al Italiei la K1. Este vorba despre David Măzăreanu tânărul care face sacrificii enorme pentru sport. A schimbat viaţa din faţa internetului pe una activă şi de succes. Iar datorită acestui sport a reuşit să-i cucerească pe toţi. Totuşi pe lângă acest titlu David, rămâne a fi un tânăr modest şi rezervat.

Băiatul, legitimat la clubul Capurso din Termoli, a avut o evoluţie uluitoare, bătându-l prin K.O. în repriza a doua pe adversarul deţinător până acum a centurii K1 în Italia la categoria sa, informează gazetaromaneasca.com.

Presa din Termoli (Campobasso) îl elogiază pe noul campion naţional italian, prevăzând pentru el o carieră fulminantă chiar pe plan internaţional.

David este la Termoli de la 9 ani, iar această disciplină o practică de aproximativ doi ani, sub îndrumarea antrenorului Gianfranco Capurso.

La 16 ani, face sacrificii enorme pentru sport. Întrebat de reporterul Termolionline dacă antrenamentele nu îi limitează viaţa de adolescent, David răspunde:

“Înţeleg unde bateţi, nu, mie îmi place mult să mă antrenez şi să lupt în competiţii, nu sunt ca mulţi dintre cei de vârsta mea, care se aşează în faţa internetului de dimineaţa până seara şi îşi înceţoşează mintea»

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campion,
internet,
italia,
k1,
refuz,
felicitari,
pierdere,
roman,
timp,
sport

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.