FELICITĂRI! România este CAMPIOANĂ mondială la dublu junioare la tenis de masă

Postat la 08 decembrie 2016 173 afişări

FELICITĂRI! România este CAMPIOANĂ mondială la dublu junioare la tenis de masă

Moment istoric pentru naţionala României de Tenis de Masă, la Campionatul Mondial organizat de Africa de Sud, la Cape Town, acolo unde junioarele noastre au obţinut medalia de aur la dublu.

Adina Diaconu şi Andreea Dragoman, care au devenit miercuri campioane mondiale de juniori după ce le-au învins în finală cu 4-2 pe japonezele Miyu Kato şi Hina Hayata.

Adina Diaconu a cucerit o medalie de bronz şi la simplu, după ce a fost depăşită în semifinale de o adversară din Hong Kong. A fost însă singura sportivă europeană prezentă în această fază a competiţiei dominată de jucătoarele asiatice.

Adina Diaconu este dublă campioană continentală la junioare, având în palmares 12 medalii de aur europene la tenis de masă.

Adina Diaconu şi Andreea Dragoman sunt pregătite la lotul naţional de antrenorii Marian Filipaş şi Felicia Coneschi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.