FC Timisoara si Gloria Bistrita nu au primit licenta pentru Liga I

Postat la 31 mai 2011 43 afişări

Vicecampioana FC Timisoara si Gloria Bistrita, locul 15, nu au primit licenta pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, aceeasi decizie fiind luata si in cazul Universitatii Craiova, a anuntat, marti, presedintele Comisiei de Apel a Sistemului National de Licentiere a Cluburilor, Mihai Alexandru Micu.

FC Timisoara nu a primit licenta pentru datorii la bugetul statului si fata de clubul Benfica Lisabona din transferul fundasului Laszlo Sepsi, in timp ce Gloria Bistrita pentru datorii la buget.

Cele doua cluburi au primit licenta din partea comisiei de prima instanta, dar directorul de licentiere din cadrul FRF a facut apel. Potrivit lui Duru, Craiova nu a primit licenta "din cauza datoriilor restante catre angajati si bugetul statului si pentru incalcarea articolului 11 privind calitatea de membru afiliat la FRF" si a facut apel la aceasta decize.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FC Timisoara,
Gloria Bistrita,
Liga I
/actualitate/fc-timisoara-si-gloria-bistrita-nu-au-primit-licenta-pentru-liga-i-8299644
8299644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.