FC Dinamo, în INSOLVENŢĂ. Tribunalul Bucureşti a admis cererea societăţii care administrează clubul

Postat la 12 iunie 2014 40 afişări

Tribunalul Bucureşti a admis, joi, cererea societăţii care administrează clubului FC Dinamo de deschidere a procedurii generale a insolvenţei, stabilind termen pentru continuarea procesului data de 10 septembrie.

FC Dinamo, în INSOLVENŢĂ. Tribunalul Bucureşti a admis cererea societăţii care administrează clubul

 "Admite cererea debitorului  FC Dinamo 1948. Deschide procedura generală a insolvenţei. Termen pentru continuarea procedurii la 10.09.2014. Desemnează administrator judiciar pe CII Dascăl Cătălin Andrei care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 20 raportat la art. 49 al.1 lit. a din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, cu o remuneraţie de 1500 lei din averea debitorului.", se arată în soluţia pronunţată de Tribunalul Bucureşti.

Miercuri a avut loc al doilea termen în dosarul înregistrat la 13 mai, la Tribunalul Bucureşti, prin care clubul condus de Ionuţ Negoiţă solicita deschiderea procedurii de insolvenţă.

FC Dinamo este al şaselea club de Liga I care solicită intrarea în insolvenţă în ultimii doi ani, după FC Rapid, Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi şi FC Vaslui.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fc-dinamo-in-insolventa-tribunalul-bucuresti-a-admis-cererea-societatii-care-administreaza-clubul-12742783
12742783
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.