”Farmacia inimii” a renunţat de tot la serviciile lui Alexandru Arşinel. Câţi bani pierde actorul

Postat la 08 iulie 2018 1399 afişări

Lanţul de farmacii Catena a întrerupt colaborarea cu Alexandru Arşinel. Actorul spera la reluarea contractului suspendat după moartea partenerei Stelei Popescu

”Farmacia inimii” a renunţat de tot la serviciile lui Alexandru Arşinel. Câţi bani pierde actorul

De la moartea actriţei, Arşinel nu a mai filmat nici măcar un spot pentru cunoscutul lanţ de farmacii căruia cei doi îi făceau reclamă de mai bine de 9 ani. Tot de atunci, reclamele cu cei doi au dispărut de pe posturile TV, dar şi din reviste, informează libertatea.ro.

“Farmacia inimii” a renunţat însă definitiv la Alexandru Arşinel, protagoniştii principali rămânând Nico şi Adrian Enache. Maria Dragomiroiu şi un colegul de la teatru al lui Arşinel, Cristi Simion, rămân şi ei “pe fir”, dar numai cu ocazia unor evenimente speciale.

Colaborarea actorului cu lanţul de farmacii era una cât se poate de benefică şi din punct de vedere financiar. În fiecare lună cu filmări, îi intrau în cont aproximativ 10.000 de lei.

Arşinel a mai trecut printr-o situaţie asemănătoare şi după ce a fost supus transplantului de rinichi, în anul 2013. O perioadă, el nu a mai apărut în spoturile publicitare. Totul a reintrat însă pe făgaşul normal după o vreme, iar Arşinel a continuat la acea vreme să zâmbească, alături de Stela Popescu, de pe panourile publicitare sau în reclamele de la TV.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.