Fantastic! Bravo Simona! Halep câştigă finala de la Dubai după un meci absolut electrizant. Vedeţi aici cum a obţinut trofeul

Postat la 22 februarie 2020 452 afişări

Fantastic! Bravo Simona! Halep câştigă finala de la Dubai după un meci absolut electrizant. Vedeţi aici cum a obţinut trofeul

Simona Halep a câştigat turneul de la Dubai

În ultimul act, jucătoarea noastră a înfruntat-o pe kazaha Elena Rybakina

portiva Elena Rybakina, în vârstă de 20 de ani, ocupă locul 19 WTA

UPDATE 19.40 Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, locul 2 WTA, a câştigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Este pentru a doua oară când românca este campioană la Dubai.

UPDATE 18.35 În cel de-al doilea set al partidei, Simona s-a impus cu scorul de 6-3 la game-uri, după ce a pierdut primul set.

După mai multe game-uri împărţite, la scorul de 2-3, Elena Rybakina a reuşit o minge de break în faţa campioanei noastre. Kazaha a făcut un joc foarte bun şi a câştigat primul set cu Halep după aproximativ 40 de minute.

În al doilea set al partidei, Simona a revenit. Campioana noastră a reuşit o minge de break la scorul de 2-1 la game-uri. Rybakina a revenit la scorul de 4-2, reuşind o minge de break, dar sportiva din Kazakhstan a mai avut un serviciu pierdut la scorul de 4-3.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dubai,
castigare,
simona halep,
finala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.