Familia Ruşanu lansează ofertă de preluare la Comat Met, la un preţ uşor sub cel propus la delistare

Postat la 24 aprilie 2014 107 afişări

Familia fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu va iniţia o ofertă de preluare la Comat Met, la un preţ uşor sub cel propus acţionarilor minoritari înaintea delistării firmei, operaţiune care însă a fost suspendată de instituţie după ce a stabilit că trebuie lansată oferta de preluare.

Familia Ruşanu lansează ofertă de preluare la Comat Met, la un preţ uşor sub cel propus la delistare

 Oferta de preluare a firmei de închiriere a spaţiilor pentru birouri şi depozitare Comat Met Bucureşti (COMT) va fi lansată de Anca Daniela Ruşanu, la preţul de 28,61 lei/acţiune, cu 0,9% sub cotaţia propusă înaintea delistării, de 28,87 lei/acţiune.

La Comat Met a existat o situaţie mai complicată după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a dispus derularea unei oferte de preluare la trei luni după ce AGA firmei a decis delistarea şi cumpărarea acţiunilor de la acţionarii care nu sunt de acord cu retragerea de pe piaţa Rasdaq.

Lansarea unei oferte de preluare a fost dispusă de ASF la finalul lunii martie, cu câteva zile înainte de începerea perioadei de retragere din acţionariatul firmei înaintea delistării. În acest context, Asociaţia Investitorilor pe Piaţa de Capital (AIPC) a solicitat ASF să clarifice urgent situaţia de la Comat Met, iar instituţia a suspendat pentru două săptămâni retragerea acţionarilor din firmă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/familia-rusanu-lanseaza-oferta-de-preluare-la-comat-met-la-un-pret-usor-sub-cel-propus-la-delistare-12519482
12519482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.