Falcon livrează Renault sisteme de alarmă pentru modelele Espace şi Kadjar

Autor: Emil Popescu Postat la 21 mai 2015 41 afişări

Falcon Electronics a început livrarea primelor sisteme originale de alarmă, care vor echipa modelele Renault Espace şi Kadjar, componentele fiind fabricate în China, a anunţat joi compania românească.

Sistemele de alarmă au fost proiectate, testate şi verificate de Falcon Electronics conform cerinţelor centrului de inginerie al Renault.

Falcon este, de zece ani, furnizor Dacia pe segmentul senzorilor de parcare aftermarket.

Începută ca un parteneriat la nivel naţional, colaborarea Falcon - Dacia s-a extins, în prezent Falcon acoperind 80% din necesarul de senzori de parcare pentru modelele Dacia la nivel european.

"Participăm la licitaţii cu sisteme de siguranţă şi pentru alte modele Renault. Ne mişcăm pe o piaţă foarte competitivă, concurând cu mari nume ale industriei din Franţa şi Italia", a declarat, într-un comunicat, Dan Cuţui, directorul şi fondatorul Falcon Electronics.

Pentru viitor, Falcon Electronics îşi propune să exploateze tehnologiile din sfera asset managementului prin crearea de sisteme de securitate care monitorizează starea autovehiculului şi oferă informaţii prin intermediul comunicaţiilor prin satelit. Informaţiile furnizate vor merge de la localizare până la imagini video ale maşinii.

Dezvoltarea acestui nou segment de business va duce la creşterea cifrei de afaceri a Falcon, care anii trecuţi a fost în jurul valorii de 4,4 milioane de euro. În 2015, compania preconizează o creştere de peste 10%, la circa 5 milioane de euro.

Falcon importă şi distribuie electronice auto, comercializând produse aparţinând unor branduri precum Viper, Parrot, Sony, JVC şi Cobra.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FALCON,
RENAULT,
/actualitate/falcon-livreaza-renault-sisteme-de-alarma-pentru-modelele-espace-si-kadjar-14308651
14308651
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.