Factură de curent de la 8.000 de euro la 83.000 euro. Un antreprenor ajunge la urgenţe

Autor: Andreea Tobias Postat la 22 septembrie 2022 636 afişări

Un antreprenor din oraşul italian Marsala a ajuns la urgenţă după ce i-a venit factura de curent: 83.000 euro.

Factură de curent de la 8.000 de euro la 83.000 euro. Un antreprenor ajunge la urgenţe

Poprietar al unui complex hotelier, Davide Bellitteri a primit factura record în valoare de nu mai puţin de 83.318,08 euro, scrie presa italiană. Davide Bellitteri va trebui să achite această sumă până pe 6 octombrie.

Când a făzut factura, Davide Bellitteri s-a simţit rău şi a ajuns la urgenţe.

„Nu mai vedeam nimic. Nu mai trăisem niciodată un asemenea sentiment. Le mulţumesc medicilor de la spitalul Paolo Borsellino care m-au asistat şi în special doctorului Schifano care m-a ţinut sub observaţie timp de şase ore", a spus acesta.

Acum, antreprenorul se simte mai bine, dar factura este tot acolo şi cineva va trebui să o plătească.

Bellitteri l-a însărcinat pe avocatul său să verifice dacă factura conţine vreo greşeală sau suma chiar trebuie plătită.

„Nu poţi să impui un astfel de cost, de la 1 octombrie vom închide. Iarna, cu încălzirea, ar fi nesustenabil pentru noi să continuăm. Pentru ce lucrăm? Vor fi luni foarte grele pentru toată lumea, antreprenori şi angajaţi”, a declarat mai departe antreprenorul, potrivit căruia factura precedentă era de 8.800 de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antreprenor,
factură,
urgenţe

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.