Facebook susţine că niciun utilizator european nu a fost vizat de transcrierea mesajelor audio

Postat la 16 august 2019 86 afişări

Reprezentanţii companiei Facebook Inc. au informat joi că niciun utilizator european nu a fost inclus într-un proiect care a permis unor contractanţi să transcrie mesajele audio ale mai multor membri ai platformei de socializare online, relatează site-ul Politico.eu

Facebook susţine că niciun utilizator european nu a fost vizat de transcrierea mesajelor audio

Afirmaţiile au fost făcute la o zi după ce compania a admis că a plătit sute de contractanţi să transcrie fragmente din conversaţiile audio ale mai multor utilizatori.

"Niciun utilizator din interiorul Uniunii Europene nu a fost implicat în acest test. Este vorba despre o caracteristică testată strict pentru utilizatorii din Statele Unite", a informat Alex Dziedzan, unul dintre purtătorii de cuvânt ai companiei care administrează platforma Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
refuz,
mesaje,
sustinere,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.