Facebook lansează o aplicaţie care te plăteşte. Ce trebuie să faci pentru a primi bani

Autor: Andra Stroe Postat la 12 iunie 2019 445 afişări

Facebook lansează o aplicaţie care te plăteşte. Ce trebuie să faci pentru a primi bani

Facebook a anunţat că va lansa o aplicaţie numită Study, prin intermediul căreia va plăti utilizatorii care vor accepta să le fie monitorizat modul în care îşi folosesc telefoanele. 

 

Acceasta va urmări ce alte aplicaţii sunt descărcate în telefoanele participanţilor la studiu, cât timp petrec ei pe respectivele aplicaţii sau care este ţara de provenienţă a utilizatorilor. Reprezentanţii companiei spun că nu vor vedea totuşi conţinut specific ca, de pildă, mesaje, parole sau ce site-uri sunt accesate.

Studiul va fi disponibil persoanelor cu vârste de minim 18 ani, pe Android. Facebook nu a declarat cât îi va plăti pe cei ce vor accesa proiectul, dar într-un articol de pe un blog se susţine că „toţi participanţii vor fi recompensaţi”. Aplicaţia va fi lansată în Statele Unite şi India.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telefoane,
facebook,
monitorizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.