Dacian Cioloş: USR-PLUS este gata să-şi asume inclusiv guvernarea

Postat la 12 iunie 2019 35 afişări

Liderul PLUS Dacian Cioloş a declarat miercuri, la RFI, că alianţa USR-PLUS este pregătită să preia guvernarea, „dacă e nevoie”, insistând încă o dată pentru alegeri anticipate.

Dacian Cioloş: USR-PLUS este gata să-şi asume inclusiv guvernarea

”USR-PLUS este gata să-şi asume inclusiv guvernarea, dacă e nevoie, însă pentru asta are nevoie de certitudinea că poate avea un sprijin în Parlament, pentru a lua decizii care vor fi aşteptate de către cetăţeni să fie luate de un Guvern legitim instalat”. Declaraţia a fost făcută la RFI de liderul PLUS, Dacian Cioloş, care aminteşte că USR-PLUS pledează pentru alegeri anticipate.

Dacian Cioloş şi-a exprimat speranţa de a exista suficienţi oameni lucizi în PSD, în contextul moţiunii de urgenţă.

”Sunt totuşi mişcări care au loc în Parlamentul României, pentru că eu cred că mulţi, inclusiv de la PSD înţeleg că au jucat un lot necâştigător, mai ales acum că şi-au văzut liderul în spatele gratiilor, după ce s-a luptat cu justiţia din România de trei ani de zile şi cred că sunt suficient de mulţi oameni lucizi acolo, raţionali, care să înţeleagă că merg spre o fundătură, dacă continuă să susţină PSD. Deci în această logică, în mod normal, ar trebui să fie o majoritate, care să trimită acasă Guvernul Dăncilă, pentru că România nu are de câştigat prin rămânerea acestui Guvern la Putere”, a declarat liderul PLUS.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dacian ciolos,
usr,
guvernare,
lider,
nevoie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.