Facebook a depăşit un nou prag. La cât a ajuns valoarea de piaţă a companiei

Postat la 27 august 2013 30 afişări

Valoarea de piaţă a Facebook a depăşit un nou prag, datorită încrederii investitorilor că reţeaua de socializare îşi poate majora în continuare veniturile obţinute din publicitatea pe smartphone-uri şi tablete.

Facebook a depăşit un nou prag. La cât a ajuns valoarea de piaţă a companiei

 Valoarea de piaţă a Facebook a depăşit pentru prima dată pragul de 100 miliarde de dolari.

Acţiunile companiei au crescut luni cu 1,9% şi au închis la 41,34 dolari, după ce au atins pentru scurt timp nivelul de 41,94 dolari, cea mai ridicată cotaţie după listarea din luna mai a anului trecut, transmite Bloomberg.

Facebook a crescut pe bursă cu 55% de la începutul acestui an, faţă de un câştig de 16% pentru indicele Standard & Poor's 500 al bursei de la New York.

În acest context, reţeaua de socializare a încheiat şedinţa bursieră de luni cu o valoare de piaţă de 100,68 miliarde de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/facebook-a-depasit-un-nou-prag-la-cat-a-ajuns-valoarea-de-piata-a-companiei-11274260
11274260
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.