Fa cunostinta cu romanul care lucreaza cot la cot cu Mark Zuckerberg

Postat la 21 februarie 2011 16 afişări

"O firma extraordinara, o firma speciala pentru oricine", asa descrie Andrei Alexandrescu, cercetator la Facebook, compania evaluata la 50 de miliarde de dolari.

Nu stim daca Mark Zuckerberg i-a dezvaluit ingredientul secret care a transformat ideea unui student la Harvard in afacerea secolului, dar ne-a povestit ca fiecare zi acolo este una cu adevarat speciala. Si asta pentru ca obiectivul lui "Mark", asa cum ii spune Andrei Alexandrescu, nu este sa faca bani.

Poate sa vi se para ciudat, avand in vedere ca vorbim de o companie de 50 de miliarde de dolari, dar angajatii Facebook nu lucreaza sub stres si presiune. Au sali de jocuri, iar seara se canta la chitara.

Iar pentru premiera "The social network", film inspirat din viata fondatorului Mark Zuckerberg, compania a inchiriat un cinematograf intreg, unde s-au adunat toti angajatii.

Andrei Alexandrescu ne-a dezvaluit ca a vorbit de cateva ori cu Mark Zuckerberg, pe care il descrie ca fiind un om extraordinar.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

VIDEO. Fa cunostinta cu romanul care lucreaza cot la cot cu Mark Zuckerberg

StirileProTV.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roman,
Mark Zuckerberg,
Andrei Alexandrescu
/actualitate/fa-cunostinta-cu-romanul-care-lucreaza-cot-la-cot-cu-mark-zuckerberg-8000988
8000988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.