F64: peste 1.500 de produse reduse de Black Friday

Postat la 15 noiembrie 2018 173 afişări

F64, cel mai mare retailer de echipamente şi accesorii foto şi video din România, anunţă o ofertă consistentă de produse pentru campania Black Friday 2018, punând la bătaie peste 1.500 de produse, cu reduceri de până la 80%.

F64: peste 1.500 de produse reduse de Black Friday

Totodată, F64 anunţă că, în acest an, campania de reduceri Black Friday nu va mai fi exclusă de la acumularea de puncte de fidelitate. Toate punctele acumulate odată cu achiziţiile de Black Friday vor fi luate în calcul. Dacă înainte promoţiile nu se cumulau şi punctele de fidelitate nu erau valabile în perioada de Black Friday, din acest an clienţii beneficiază în continuare de acestea, doar că le primesc la 30 de zile după realizarea comenzilor”, a detaliat Marian Alecsiu.

F64 va da startul comenzilor încă de joi noaptea, iar comenzile care vor fi finalizate până la finele zilei de vineri vor fi onorate sâmbătă, compania având ca scop principal îmbunătăţirea experienţei de Black Friday.

Interesul tot mai mare pentru Black Friday a condus la extinderea campaniei de reduceri în funcţie de viziunea şi de strategia fiecărui retailer în parte. „Mulţi retaileri încep campaniile mult mai devreme. Anii trecuţi sincronizarea era mult mai mare. În ceea ce priveşte pasionaţii foto-video, aceştia ştiu că F64 organizează două campanii de Black Friday: Black Friday Pro în octombrie, pentru produsele dedicate în special profesioniştilor (dar nu numai) şi Black Friday-ul clasic, din noiembrie. Sunt două campanii aşteptate de clienţi, dar în această perioadă ei sunt mult mai activi”, explică Marian Alecsiu.

Conform studiilor şi cifrelor de specialitate, interesul crescut pentru Black Friday se află în special în zona produselor electronice, a televizoarelor în principal, apoi a produselor electrocasnice, însă zona de fashion şi cea de casă şi gradină pare să vină puternic din urmă.

În cazul echipamentelor foto-video, în cadrul Black Friday accentul continuă să fie pus pe aparatele DSLR şi mirrorless, dar şi pe obiectivele aferente. Nu sunt de neglijat însă nici accesoriile, acolo unde se află cele mai mari reduceri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.