EY: Listările la burse au crescut cu 9%, la nivel global, la 9 luni, depăşind 145 miliarde dolari

Postat la 19 octombrie 2018 29 afişări

Listările publice iniţiale (IPO) din primele nouă luni ale acestui an s-au situat peste media din ultimii zece ani, pieţele globale atrăgând 145,1 miliarde de dolari, cu o creştere anuală de 9%, potrivit raportului trimestrial EY, „Global IPO trends: Q3 2018”.

EY: Listările la burse au crescut cu 9%, la nivel global, la 9 luni, depăşind 145 miliarde dolari

În schimb, numărul IPO-urilor a scăzut cu 18%, la nivel global, în primele nouă luni ale acestui an faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 1.000 de IPO-uri, din cauza incertitudinii geopolitice şi problemelor comerciale.

De asemenenea, în trimetrul al treilea al acestui an, s-au înregistrat 302 IPO-uri şi venituri de 47,1 miliarde de dolari, o scădere de 22% în ceea ce priveşte volumul tranzacţiilor şi o creştere de 9% a veniturilor, comparativ cu trimestrul al treilea al anului trecut, conform raportului citat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
miliarde,
listare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.