Explozia de la Maternitatea Giulesti ar fi fost declansata de un scurtcircuit

Postat la 17 august 2010 14 afişări

Procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) vor prelua cazul exploziei de la Maternitatea Giulesti, care ar fi fost produsa de un scurtcircuit in Sectia de Terapie Intensiva pentru noua-nascuti, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Procurorii prezenti la Maternitatea Giulesti fac cercetare la fata locului pentru a stabili cauzele producerii exploziei.

Acolo este si Marius Iacob, procurorul sef al Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care va prelua cazul.

Explozia ar fi fost declansata de un scurtcircuit, probabil de la o improvizatie de alimentare a aerului conditionat, respectiv de la neizolarea a doua fire, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maternitate,
accidente,
incubatoare,
copii
/actualitate/explozia-de-la-maternitatea-giulesti-ar-fi-fost-declansata-de-un-scurtcircuit-6929629
6929629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.