EXPERIMENTUL MONSTRUOS făcut în Rusia. După 100 de ani adevărul a ieşit la iveală. „A avut un caracter sitematic şi de masă”

Postat la 30 octombrie 2017 727 afişări

EXPERIMENTUL MONSTRUOS făcut în Rusia. După 100 de ani adevărul a ieşit la iveală. „A avut un caracter sitematic şi de masă”

Vizita istorică a Patriarhului Kiril al Rusiei ş-a încheiat cu un discurs solemn în şedinţa Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Nu întâmplător, Patriarhul a ales ca temă „mărturisirea credinţei ortodoxe în sistemul de stat ateu”.

„Secolul XX a fost o epocă dificilă pentru Ortodoxia din întreaga lume. Mulţi fraţi ai noştri au fost nevoiţi să treacă prin coşmarul catastrofei din Asia Mică. Bisericile Ortodoxe din Europa de Est au fost suspuse unei altfel de încercări şi anume prigoanei din partea ateismului militant”, a spus Patriarhul Kiril. 

AFLĂ AICI care a fost EXPERIMENTUL MONSTRUOS făcut în Rusia. După 100 de ani adevărul a ieşit la iveală. „A avut un caracter sitematic şi de masă”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
experiment

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.