Exit poll Moldova: Partidul lui Vlad Filat ar fi castigat alegerile, invingandu-i pe comunisti

Postat la 28 noiembrie 2010 33 afişări

Formatiunea condusa de Vlad Filat, Partidul Liberal-Democrat din Moldova, a obtinut 34,4% din voturile exprimate de alegatorii moldoveni, conform exit poll-ului IRES, realizat la comanda Publika TV.

Pe locul al doilea, conform acestui sondaj, s-a clasat Partidul Comunist (PCRM) al lui Vladimir Voronin, cu 26%. Urmatoarele sunt Partidul Democrat, condus de ex-comunistul Marian Lupu - 15,1% si Partidul Liberal, condus de presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu - 15,6%. Rezultatele sunt valabile pentru ora 19.00.

Exista insa si un alt exit-poll, comandat de postul de televiziune Prime TV si realizat de Centrul de Investigatii Sociologice si Marketing CBS-AXA, conform caruia PCRM este pe primul loc, cu 33,8% din voturi, urmat de liberal-democrati cu 32,2%, PD cu 14,1% si Partidul Liberal cu 10,2%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Moldova,
alegeri,
sondaj,
exit poll,
Filat,
Voronin
/actualitate/exit-poll-moldova-partidul-lui-vlad-filat-ar-fi-castigat-alegerile-invingandu-i-pe-comunisti-7758749
7758749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.