EximBank, partenerul Adrem Invest pentru extindere în Uzbekistan

Autor: Ioana Matei Postat la 29 iulie 2013 106 afişări

EximBank a acordat societăţii Adrem Invest, specializată în inginerie tehnologică, o scrisoare de garanţie bancară în valoare de patru milioane de dolari, care permite companiei derularea unui contract în Uzbekistan pentru modernizarea unei uzine siderurgice.

EximBank, partenerul Adrem Invest pentru extindere în Uzbekistan

Adrem Invest a încheiat un contract în valoare de 13 milioane de dolari pentru modernizarea unităţilor de producţie deţinute de Uzbek Mettalurgical Plant – unica societate cu profil metalurgic din Asia Centrală. Contractul marchează debutul companiei pe această piaţă, Adrem fiind deja prezentă în numeroase ţări din Asia, Africa sau SUA.

” Încheierea acestui nou contract urmează strategia de extindere la nivel internaţional a companiei, prin dezvoltarea de soluţii de engineering unice, adaptate companiilor din sectorul metalurgiei secundare, în cazul acesta, din Uzbekistan.  Am găsit în EximBank un partener de încredere, pentru că intrarea pe noi pieţe este o provocare şi susţinerea unei bănci este critică în astfel de situaţii. EximBank a răspuns cererii noastre şi ne-a acordat garanţia necesară pentru a asigura partenerul uzbec că vom finaliza cu succes contractul, garanţie necesară solicitată având în vedere faptul că Uzbek Mettalurgical Plant a achitat un avans pentru această lucrare. Sperăm ca acesta să fie începutul unui parteneriat de lungă durată care să ne susţină în realizarea planurilor noastre de extindere la nivel internaţional şi care să demonstreze că o companie românească poate fi un partener de încredere pentru proiecte ambiţioase în orice colţ al lumii”, a spus Adrian Bodea, preşedintele Adrem Invest.

EximBank deţine o reţea de 15 unităţi - Bucureşti, Bacău, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Timişoara şi Sibiu.

Compania românească Adrem Invest este orientată către inovaţie şi specializată în ingineria tehnologică. Alcătuită din patru divizii: ingineria proceselor, SCADA&Automatizări, xervicii integrate şi energii verzi, cu o cifră de afaceri de circa 173 milioane de lei şi peste 830 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eximbank-partenerul-adrem-invest-pentru-extindere-in-uzbekistan-11174419
11174419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.