evoMAG dublează capacitatea depozitului şi inaugurează un nou showroom

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 septembrie 2016 244 afişări

evoMAG dublează capacitatea depozitului şi inaugurează un nou showroom

Măsura vine ca urmare a creşterii vânzărilor companiei şi, în acelaşi timp, face parte din strategia de pregătire a evoMAG pentru Black Friday şi pentru cel mai aglomerat sezon din an. Relocarea a presupus o investiţie totală de 100.000 de euro.

Noul showroom, situat în Splaiul Unirii, nr. 257 – 259, permite expunerea mai multor produse, iar amplasarea acestuia pe o arteră intens circulată va atrage un număr mai mare de clienţi.

Mutarea evoMAG este menită să susţină o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro în 2016, în creştere cu aproximativ 20%, depăşind ritmul anual de evoluţie a pieţei locale de comerţ electronic.

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness şi produse destinate nou-născuţilor. evoMAG a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 18,5 milioane de euro, iar magazinul online este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.