evoMAG dă startul promoţiilor de Black Friday la miezul nopţii. LISTA produselor cu discounturi masive

Postat la 15 noiembrie 2018 495 afişări

evoMAG demarează a treia rundă de reduceri de Black Friday începând de vineri, imediat după miezul nopţii. Oferta de Black Friday va fi activă timp de trei zile, în perioada 16-18 noiembrie, în limita stocului disponibil, iar reducerile vor fi de până la 80% la aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.ro.

evoMAG dă startul promoţiilor de Black Friday la miezul nopţii. LISTA produselor cu discounturi masive

Ultima rundă de promoţii de Black Friday aduce la evoMAG preturi mai mici  pentru televizoare, ultrabook-uri, telefoane mobile şi accesorii, tablete, laptopuri, echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness, vehicule electrice etc.

 

Evomag a dezvăluit o parte din oferta de Black Friday:

 

televizoare LED 101 cm Full HD cu 599 lei (-53%)

ultrabook-uri cu 599 lei (-54%)

maşini de spălat cu 599 lei (-50%)

SSD-uri de 120 GB cu 49 lei (-57%)

Smartwatch-uri Apple, mai ieftine cu 47%

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
produse,
noapte,
promotii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.