Evenimentele care contează

Autor: Roxana Petrescu Postat la 06 septembrie 2021 53 afişări

Evenimentele care contează

Toate semnalele arată că venirea toamnei poate genera dificultăţi economice mari.

Pe lângă creşterea iminentă a facturilor la energie, dar şi într-un context în care autorităţile susţin că numărul de cazuri COVID-19 va creşte odată cu începerea şcolilor, România fiind deja în valul patru al pandemiei, septembrie mai vine cu un semnal prost pentru finalul anului 2021: istoric este cea mai slabă lună din an pentru Bursa de la Bucureşti.

Astfel prin prisma indicelui principal BET, Bursa de la Bucureşti s-a depreciat cu 0,29% în medie în fiecare lună septembrie din 1997 încoace, adică de la înfiinţarea indicelui, cel mai probabil pe fondul continuării perioadei de vacanţă care duce la un nivel ridicat de volatilitate, dar şi ca urmare a sezonului de raportări financiare aferente primului semestru al anului.

Becurile roşii clipesc toate, dar le vede cineva?

Roxana Petrescu, guest editor

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roxana petrescu,
energie,
covid,
an scolar,
bursa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.