EVALUAREA NAŢIONALĂ: Elevii de clasa a VIII-a susţin proba la limba română

Postat la 25 iunie 2013 89 afişări

Peste 196.000 de elevi de clasa a VIII-a susţin marţi, sub supraveghere video, proba de limba română din cadrul evaluării naţionale - examen ale cărui note vor conta la admitere în liceu.

EVALUAREA NAŢIONALĂ: Elevii de clasa a VIII-a susţin proba la limba română

 Subiectele de la EVALUAREA NAŢIONALĂ sunt elaborate de către Centrul Naţional pentru Evaluare şi Examinare (CNEE).

Proba de limba română, care este scrisă, a început la ora 9.00, după extragerea plicului cu varianta de subiecte, şi are durata de două ore.

Sălile în care se susţine examenul au fost, în prealabil, adaptate astfel încât elevii să fie aşezaţi câte unul în bancă, în ordine alfabetică. Pe uşa fiecărei săli a fost afişată lista nominală cu elevii, dar şi avertismentul prin care se anunţă că este strict interzis accesul cu materiale ajutătoare, mijloace electronice de calcul sau de comunicare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/evaluarea-nationala-elevii-de-clasa-a-viii-a-sustin-proba-la-limba-romana-11017101
11017101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.