EUROVISION 2013: Posibile încălcări ale regulamentului de votare. Cerere de renumărare a voturilor

Postat la 21 mai 2013 29 afişări

Ilham Aliev, preşedintele Azerbaidjanului, a ordonat iniţierea unei anchete care să cerceteze motivul pentru care ţara sa a acordat zero puncte Rusiei în finala de sâmbătă seară a concursului Eurovision 2013, solicitând totodată o renumărare a voturilor compatrioţilor săi.

EUROVISION 2013: Posibile încălcări ale regulamentului de votare. Cerere de renumărare a voturilor

 Potrivit oficialilor azeri, compatrioţii lor şi juriul oficial din Azerbaidjan au susţinut puternic cântecul care a reprezentat Rusia în finala acestui concurs, relatează bbc.co.uk.

Reprezentanţii postului public de televiziune din Azerbaidjan au sugerat faptul că ar fi putut exista anumite încălcări ale regulamentului de votare.

Rusia a acordat numărul maxim de puncte - 12 - cântecului care a reprezentat Azerbaidjanul la concursul Eurovision 2013, o baladă interpretată de Farid Mammadov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eurovision-2013-posibile-incalcari-ale-regulamentului-de-votare-cerere-de-renumarare-a-voturilor-10891701
10891701
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.