Europarlamentarul Maria Grapini s-a certat cu mai multe femei după ce a sărit rândul la secţia de votare

Postat la 26 mai 2019 65 afişări

Europarlamentarul Maria Grapini, aflată pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a votat, duminică seara, la o secţie din Timişoara, iar la ieşire s-a certat cu două femei, după ce politicianul a sărit peste rând.

Europarlamentarul Maria Grapini s-a certat cu mai multe femei după ce a sărit rândul la secţia de votare

Maria Grapini a votat, duminică seara, la secţia deschisă la Liceul Teoretic "William Shakespeare" din Timişoara.Maria Grapini a venit însoţită de soţul său, iar după ce a votat, două femei s-au luat de ea, pe motiv că a sărit rândul.„Stimată doamnă, suntem şi noi aici", i-a spus o femeie, care aştepta în dreptul uşii.

„Stimată doamnă, secţia de votare..., aici se votează, era un singur domn şi nu era nimeni în uşă. Îmi cer scuze", a răspuns Maria Grapini, iar apoi a plecat, fără a da declaraţii presei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
votare,
sectie,
femei,
saritura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.