EuroGsm reduce tarifele cu 50% la cumpărăturile online

Autor: Ioana Matei Postat la 15 iulie 2013 561 afişări

EuroGsm, cel mai mare retailer de pe piaţa autohtonă de telecom derulează o campanie cu reduceri de preţuri de peste 50% la anumite produse cumpărate online. Vizitatorii mai multor site-uri care obişnuiesc să compare cele mai bune oferte la telefoane, tablete sau accesorii telecom sunt principalii vizaţi ai campaniei.

EuroGsm reduce tarifele cu 50% la cumpărăturile online

Potrivit mecanismului acesteia, la fiecare trei zile pe site-ul EuroGsm vor fi disponibile o serie de produse la preţuri cu discount. „Am grupat produsele în funcţie de utilitatea lor, iar mecanismul campaniei a fost dezvoltat pentru a ajuta clienţii să ia cele mai bune decizii prin vizualizarea întregului calendar de promoţii. Acesta va fi afişat pe site în secţiunea dedicată, astfel încât clienţii să poată urmări produsele care vor fi activate şi să revină în ziua în care sunt interesaţi de ofertă”, a explicat Cristina Szabo, managerul de marketing al companiei.

Prin intermediul campaniei "Explorează lumea albastră", EuroGsm a dorit să preîntâmpine anumite obiceiuri de cumpărăre şi să ofere vizitatorilor site-ului ocazia de a-şi planifica următoarea achiziţie telecom, potrivit reprezentanţilor companiei.  Campania  se va desfăşura până pe data de 31 iulie 2013, iar în acest interval vor fi disponibile 125 de produse la preţuri reduse.

În perioada care urmează, vor fi activate oferte pentru telefoane Dual-SIM, tablete şi accesorii Bluetooth, ale căror discounturi oferă clienţilor posibilitatea de a achiziţiona la preţ promoţional gadget-urile pe care şi le doresc.

EuroGsm  este cel mai mare retailer autohton în domeniul telecom, cu o reţea de magazine extinsă la 80 de oraşe şi 113 unităţi în cei 16 ani de existenţă pe piaţa autohtonă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eurogsm-reduce-tarifele-cu-50-la-cumparaturile-online-11123116
11123116
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.