Eurodeputat: Italia tocmai a primit un avans din PNRR, în timp ce Cîţu fuge de presă şi de demisie

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 august 2021 141 afişări

Italia tocmai a primit un avans pentru planul său de redresare şi rezilienţă în valoare de 24,9 miliarde de euro, în timp USR şi PNL se ceartă, Florin Cîţu fuge de presă şi de demisie, iar ţara tot aşteaptă planul care nu mai vine, acuză europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

Eurodeputat: Italia tocmai a primit un avans din PNRR, în timp ce Cîţu fuge de presă şi de demisie

„Italia tocmai a primit un avans pentru planul său de redresare şi rezilienţă în valoare de 24,9 miliarde de euro, aproape cât valoarea totală a planului României. Între timp USR şi PNL se ceartă toată ziua, Florin Cîţu fuge de presă şi de demisie, iar ţara tot aşteaptă planul care nu mai vine”, declară Victor Negrescu.

El aminteşte că, zilele trecute, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, spunea că mai e mult de lucru la planul României care încă nu îndeplineşte cerinţele europene.

„Tot acest timp înseamnă bani pierduţi pentru români, o economie în care preţurile cresc şi o oportunitate ratată pentru dezvoltarea României”, conchide Negrescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
negrescu,
pnrr,
cîţu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.