Euro Insol: În 2013 vom concedia 600 de angajaţi din Hidroservurile deţinute de Hidroelectrica

Postat la 07 martie 2013 26 afişări

Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, aflată în insolvenţă, va începe vineri un program de concediere a 600 de angajaţi din Hidroservuri, reprezentând aproape un sfert din numărul total de angajaţi ale acestor filiale de servicii şi mentenanţă ale producătorului de electricitate.

Euro Insol: În 2013 vom concedia 600 de angajaţi din Hidroservurile deţinute de Hidroelectrica

 "Vor începe mâine (vineri – n.r.) disponibilizări la Hidroservurile Slatina, Vâlcea şi Porţile de Fier, care sunt acum cele mai vocale. Să nu strige prea tare vreunul să facă pneumonie şi să nu intre în faliment direct", a afirmat reprezentantul Euro Insol, Remus Borza, într-o conferinţă de presă.

Cele opt Hidroservuri controlate de Hidroelectrica au în total 2.500 de angajaţi.

Potrivit lui Borza, de vineri până în luna iunie vor fi concediate 300 de persoane, iar până la sfârşitul anului îşi vor mai pierde locurile de muncă din Hidroservuri alţi 300 de angjaţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/euro-insol-in-2013-vom-concedia-600-de-angajati-din-hidroservurile-detinute-de-hidroelectrica-10652074
10652074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.