Estimarea General Motors pentru rechemarea în service a 2,6 milioane de vehicule

Postat la 11 aprilie 2014 26 afişări

General Motors (GM) estimează, preliminar, la 1,3 miliarde de dolari costurile reparaţiilor pentru cele 2,6 milioane de autovehicule rechemate în service din cauza unor defecţiuni de fabricaţie, producătorul american avertizând că ar putea înregistra prima pierdere din ultimii patru ani.

Estimarea General Motors pentru rechemarea în service a 2,6 milioane de vehicule

 GM a constituit un provizion special de 1,3 miliarde de dolari în primul trimestru al acestui an pentru a acoperi cheltuielile legate de reparaţia automobilelor rechemate, a anunţat compania într-un comunicat, citat de Bloomberg. Grupul a precizat că anticipează un rezultat operaţional solid pentru primele trei luni din acest an.

Cel mai mare producător auto american, numărul 2 la nivel global, nu a mai raportat pierderi din trimestrul al patrulea al anului 2009 şi a înregistrat, în primele trei luni ale anului trecut, un profit de 1,18 miliarde de dolari.

General Motors a rechemat pentru reparaţii 2,6 milioane de autovehicule la nivel global pentru mai multe defecţiuni apărute începând din anul 2001, care au provocat numeroase accidente soldate cu 13 morţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/estimarea-general-motors-pentru-rechemarea-in-service-a-2-6-milioane-de-vehicule-12450960
12450960
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.