Mazăre: Sunt interceptat de când este Băsescu pe scaun. Interceptările sunt scoase din context

Postat la 10 aprilie 2014 41 afişări

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, joi după-amiază, că este interceptat "de când este Băsescu pe scaun" şi că interceptările din dosarul în care este acuzat de luare de mită sunt scoase din context, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mazăre: Sunt interceptat de când este Băsescu pe scaun. Interceptările sunt scoase din context

 Întrebat despre conţinutul interceptărilor din dosar, Mazăre a spus că nu are voie şi nu vrea să dea date din dosar.

La insistenţele unei jurnalişte de la B1 Tv, Mazăre a declarat că, dacă "procurorii au scos şi au dat interceptarile jurnaliştilor la B1", atunci va "discuta puţin şi despre interceptări", precizând că procurorii "nu au putut convinge instanţa" cu acestea pentru a-l putea menţine în arest.

"Sunt interceptat permanent de când este Băsescu pe scaun. Am fost interceptat şi în 2007, şi 2008, în 2009, 2010, 2011. Interceptările din dosar au fost scoase din context. Procurorii au spus că am discutat de cinci ori cu omul de afaceri. Păi normal, că el lucra de zece ani pe programul de asfaltare. (...). Mă întâlnesc, normal, cu toţi contractorii care sunt ai Primăriei. Interceptarea unde îl cert pe viceprimar este anterioară şi e vorba despre autorizaţiile pentru blocurile pentru tineri.

Întrebat dacă i-a ameninţat pe angajaţii Primăriei Constanţa, Radu Mazăre a răspuns afirmativ, spunând că mereu face acest lucru, ca ei să-şi facă treaba.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mazare-sunt-interceptat-de-cand-este-basescu-pe-scaun-interceptarile-sunt-scoase-din-context-12446430
12446430
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.