"Este un Fukushima biologic". Bilanţ negru în Brazilia, ţara a depăşit pragul de 4000 de decese COVID-19 în 24 de ore

Postat la 07 aprilie 2021 22 afişări

"Este un Fukushima biologic". Bilanţ negru în Brazilia, ţara a depăşit pragul de 4000 de decese COVID-19 în 24 de ore

Numărul decesele cauzate de COVID-19 în Brazilia va depăşi în curând vârful record înregistrat de Statele Unite în ianuarie, anticipează oamenii de ştiinţă.

Brazilia a înregistrat un nou record al deceselor trecând pentru prima dată pragul de 4.000 într-o zi.

Numărul total al morţilor din Brazilia a ajuns la aproape 337.000 de morţi, conform datelor publicate de Ministerului Sănătăţii.

„Este un reactor nuclear care a declanşat o reacţie în lanţ şi este scăpat de sub control. Este un Fukushima biologic”, a declarat Miguel Nicolelis, doctor brazilian şi profesor la Universitatea Duke, care urmăreşte îndeaproape evoluţia virusului, relatează Reuters.

Marţi, Ministerul Sănătăţii din Brazilia a raportat alte 4.195 de decese cauzate de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cu mult peste recordul precedent al ţării. Brazilia a stabilit recorduri zilnice de decese în fiecare săptămână de la sfârşitul lunii februarie. Ţara se confruntă cu o tulpină mult mai contagioasă care este dublată de scepticismul preşedintelui Jair Bolsonaro.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brazilia,
decese,
fukushima

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.