Este OFICIAL: Se lansează primul tractor 100% românesc!

Postat la 31 iulie 2018 787 afişări

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM Reghin, controlat de familia Oltean, a realizat în primul semestru o creştere de 40% a afacerilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi estimează că va încheia anul în curs cu afaceri mai mari cu 20% faţă de 2017. Anul trecut, compania a avut un business de 93,6 mil. lei (20,5 mil. euro) şi şi-a crescut capacitatea de producţie cu 20%.

Este OFICIAL: Se lansează primul tractor 100% românesc!

Compania va lansa în toamnă primul tractor realizat în totalitate pe plan local, sub marca IRUM.

 

„Anul Centenarului este un bun moment să oferim o soluţie integral românească, într-o categorie de piaţă unde nu mai avem soluţii de mai bine de 15 ani. În toamna acestui an pregătim lansarea oficială a primului tractor agricol 100% românesc, marca IRUM“, a declarat Mircea Eugen Oltean (foto), director general al IRUM Reghin. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.