Este OFICIAL: Coronavirusul acaparează Europa. Încă o ţară confirmă primele cazuri

Autor: Ioana Scholler Postat la 26 februarie 2020 92 afişări

Este OFICIAL: Coronavirusul acaparează Europa. Încă o ţară confirmă primele cazuri

Un bărbat în vârstă de 70 de ani este prima persoană diagnosticată cu noul coronavirus Covid-19 în Elveţia, a anunţat, marţi, Biroul Federal pentru Sănătate Publică (FOPH) al ţării, scrie CNN. 

Bărbatul provine din cantonul Ticino, regiune situată la graniţa cu Italia. Totodată, acesta a călătorit în Lombardia la mijlocul lunii februarie.

Bărbatul a fost internat în spital şi a fost izolat. „Deocamdată, starea lui de sănătate este bună”, a declarat un purtător de cuvânt al FOPH.

Italia este ţara europeană cea mai afectată de răspândirea noului coronavirus. Cele mai mai multe cazuri de infecţie au fost confirmate în regiunea Lombardia. Bilanţul epidemiei în Italia a ajuns, marţi, la 11 decese.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elvetia,
coronavirus,
epidemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.